Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Hitta på sidan

 • Jobba hos oss

  Stockholmsmässan är en bra arbetsgivare som får höga resultat i vår årliga medarbetarundersökning. Det är vi glada för, men det betyder också att vi är noga med vem vi anställer. För att trivas hos oss ska du gilla ett högt tempo och en verksamhet som är både omväxlande och intensiv.

  Du ska också känna dig bekväm med våra värderingar. Är du drivande, engagerad och affärsmässig? Vill du jobba på ett företag som har som mål att ge service i världsklass till alla besökare? Vill du vara inspiratör som älskar möten mellan människor? Svarar du ja på alla punkter så tror vi du har goda förutsättningar att trivas hos oss.
   
  Rent praktiskt behöver du minst gymnasieutbildning för de flesta jobb som förekommer på Stockholmsmässan och språkkunskaper är alltid en fördel. I övrigt är kraven förstås olika beroende på vilket jobb det gäller.

  Lediga tjänster
  Vill du jobba hos oss? Här kan du se vilka tjänster vi rekryterar för tillfället.

  Se våra lediga tjänster

 • Möt dina framtida arbetskamrater

  Du som börjar jobba på Stockholmsmässan kommer att kliva in i en kreativ, dynamisk och resultatinriktad miljö. Varje vecka är det en ny bransch som möts i våra lokaler, och det skapar ett tempo och en variation i jobbet som många uppskattar. Det finns en värme och familjekänsla här som kanske inte är unik, men som nya medarbetare ofta beskriver som ovanlig. Hos oss jobbar många olika yrkesgrupper och vi uppmuntrar intern rörlighet för dig som vill utvecklas vidare.

  Här kan du träffa några av dem som redan jobbar här: