Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

ICONFEST står för mångfald och demokrati

Europas första influencer-festival – ICONFEST arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö. 5 maj ges möjligheten att träffa några av Sveriges största influencers. För att lyfta fram folkets roll i dagens marknad anordnas ICONFEST Awards i samband med festivalen. Award och festival är ett samarbete mellan Tourn International, Starberger Group och Stockholmsmässan.

Tack vare att influencers interagerar mycket med allmänheten handlar även festivalen om just detta förhållande. I omröstningen till ICONFEST Award får alla chansen att rösta fram sina favoriter – stora som små - via en digital plattform och kora Sveriges bästa influencers. För att göra omröstningen rättvis kontrolleras den även av en helt oberoende instans – det vill säga inga utvalda profiler. Vi har flertalet kategorier för att ytterligare främja mångfalden, vem som helst kan och nominera hens favorit influencer till vilken kategori som helst.

Alla har möjligheten att Rösta och gör det här: http://www.iconfest.com/sv/rosta/

Kategorier ICONFEST AWARD 2018:
Årets Blogg
Årets Fanpage
Årets Företag
Årets Gamer
Årets Generation X
Årets Hederspris
Årets Influencer
Årets Instagram
Årets Musically
Årets Podd
Årets Snapchat
Årets Social Impact
Årets Tech pensionär
Årets Twitter
Årets Youtube

Några av alla de influencers som kommer att finnas på ICONFEST 5 maj är Amanda Edmundsson, Izabella Lupascu, Nathalie Danielsson, Theodor ”Theoz” Haraldsson, Bianca Ingrosso, Alice Stenlöf, Emil ”HeatoN” Christensen, Alexandra Bring, Iza & Elle, Agneta Sjödin och Katrin Zytomierska.

Om ICONFEST
Datum och tid: Lördag den 5 maj, 2018, kl.10.00–17.00 (ICONFEST AWARD kl.19.00)
Arrangörer: Stockholmsmässan, Tourn International och Starberger Group.
www.iconfest.com

För mer information kontakta gärna:
Josephine Charpentier, Starberger Group
josephine.charpentier@starbergergroup.com, 073-500 09 40

Emelie Nord, Stockholmsmässan
emelie.nord@stockholmsmassan.se, 070-789 4340

Rosanna Thun, Tourn International
rosanna@tourn.com, 072-744 44 50