Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Foto:josv74

Mitt bästa bakverk – ny tävling för proffsiga hemmabagare och glada amatörer

Nu går startskottet för Bak & Chokladfestivalens nya tävling för hemmabagare: ”Mitt bästa bakverk”. Förstapriset är en tårtkurs med en av Sveriges mest kända konditorer – Magnus Johansson. Alla hemmabagare som har ett bakverk de är extra stolta över är välkomna.

Tävlingen består av fyra deltävlingar som pågår fram tills det är dags för den stora finalen på Bak & Chokladfestivalen i oktober. Deltävlingarnas segrare presenteras löpande på webbplatsen www.chokladfestivalen.se och i sociala medier.

Juryn bedömer bidragen enligt tre kriterier:
Presentation (bild och beskrivning)
Val av råvaror (kombination och uppfinningsrikedom, nytänk och/eller tradition)
Helhetsintryck (hur personlig och inspirerande rätten är)

Alla som är med och tävlar belönas med en fribiljett till Nordens största bak- och chokladevent: Bak & Chokladfestivalen som äger rum på Stockholmsmässan den 11-14 oktober.

Vinnaren i den stora finalen kammar hem förstapriset – en tårtkurs för två personer med mästerkonditorn Magnus Johansson.

Se Magnus Johansson peppa tävlingsdeltagare: https://youtu.be/9Dz9Ni6Bk3A

Läs mer om tävlingen Mitt bästa bakverk på www.chokladfestivalen.se/mittbastabakverk

För mer information kontakta:
Markus Ölmefors, projektchef markus.olmefors@stockholmsmassan.se, 08-749 91 34

Fakta: Tävlingen ”Mitt bästa bakverk” är organiserad av Stockholmsmässan. Den första delen av tävlingen består av att en vinnare väljs ut varje månad fram till oktober. Två finalister möts i en ”bake-off” final under Bak & Choklad festivalen som pågår 11-14 oktober på Stockholmsmässan.