Produkter och tjänster

Carina Jogevik, arrangör Hjärntillskott:

"Personalen på Stockholmsmässan är helt fantastisk"

Stockholmsmässan står årligen som värd för hundratals mässor, möten och event. Här arrangeras både nationella och internationella kongresser. Vi är stolta över att många företag väljer att samarbeta med oss och återkommer år efter år som nöjda arrangörer.

Tulldagen 2022

– Det är här man får den senaste kunskapen, det är här man knyter de viktigaste kontakterna. Tulldagen är helt avgörande för att kunna befinna sig i framkant av utvecklingen och se till att företagen kan fatta rätt beslut utifrån allt som händer i omvärlden, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd på Stockholms Handelskammare.

EASD 2022

“Vi är glada att vi valde Stockholmsmässan när vi återigen kunde hålla vår kongress i fysiskt format. Hela teamet har ännu en gång visat prov på flexibilitet och samarbete." - Leona Hennigfeld, Conference Manager, EASD. Läs mer »

Stockholm+50

Den 2-3 juni genomfördes det internationella miljömötet Stockholm +50 här på Stockholmsmässan - ett stort och viktigt FN-möte om globala miljöfrågor. Läs mer »

UnderBARA BARN

"Det är faktiskt bara Stockholmsmässan som kan uppfylla våra krav".

Se intervjun med Kickie Jansen, grundare och projektledare av UnderBARA BARN, och hör henne berätta om varför Stockholmsmässan är en given mötesplats för barnmässan »

Passenger Terminal Expo

Arrangören för världens ledande internationella flygplatskonferens och utställning var väldigt nöjd med både service och faciliteter. "Rekord slogs på alla nivåer, och med en ny "all-time-high"..." »

Black Paisley

Vilken stämning det var när det svenska rockbandet Black Paisley spelade in sin nya musikvideo Without Us i Victoriahallen. Se bilder och deras kommentarer om upplevelsen.

European Hematology Association

För tredje gången hölls European Hematology Association (EHA) i Stockholm. "Vi valde Stockholm som destination för att uppfylla EHA's vision av en högklassig och hållbar kongress..." »

VILL DU VETA MER? 
Vi berättar gärna mer om vilka möjligheter du har på Stockholmsmässan.
Hör gärna av dig för en offert, boka en rundtur av våra lokaler eller om du har några andra frågor.

08-749 42 24
event@stockholmsmassan.se

Stockholmsmässan är stolt medlem i