T1 Stockholmsmässan

Engagemang, teknik och mijö - vårt fokus

Samtliga mötesrum är utrustade med ljus- och ljudanläggning. Vill du ha dina lösningar utöver det vanliga så ordnar vi det utan problem.

I mötesrum avsedda för 200 personer eller fler finns en tekniker som är dedikerad ditt event. WiFi byggd på den senaste tekniken ingår utan extra kostnad, med en kapacitet och tillförlitlighet som är anpassad efter ditt antal gäster.

En mötesplats där hundratals människor dagligen knyter färska band kräver stor omsorg - inte minst om miljön. Med 70 mässor, 20 internationella kongresser och över 1 000 seminarier, konferenser och fester varje år ser vi till att löpande utveckla nya smarta energisnåla lösningar.

Vi väljer också våra leverantörer med största noggrannhet. Vi återvinner hela 95 procent av allt avfall som produceras här. Dessutom kommer 60 procent av den energi vi använder från förnyelsebara källor. Arbetet fortsätter. Men när du väljer att mötas på Stockholmsmässan kan du vara helt säker på att du får en partner som tar fullt ansvar - även för ditt avfall.

Läs mer om vårt miljöarbete här