Rosita Karmitsa och Susanne Hollstrand, båda Project Managers, Personel Events på Scania Rosita Karmitsa och Susanne Hollstrand från Scania

Festligt och bekvämt – en lyckad kombo för Scania Guldklubb

En gång om året träffas pensionerade Guldklubbsmedlemmar från Scania för att umgås med gamla vänner och kollegor på Scanias Guldklubbsfest. Vi pratade med Rosita Karmitsa, Project Manager, Personnel events om hur de upplevt eventet.

Vad är Scania Guldklubbsfest?
– Guldklubbsfesten arrangeras årligen för pensionerade Scaniaanställda som är medlemmar i Scanias Guldklubb. Vi arrangerar en middag med möjlighet till mingel, trerätters, allsånger som är specialskrivna till oss, samt underhållning av en känd artist. Guldklubbsfesten är mycket uppskattad av våra gäster som varje år har möjlighet att samlas med sina gamla vänner och kollegor.

Hur tycker du att lokalerna fungerade?
– Vi fick möjlighet att vara i Victoriahallen som är perfekt anpassad för en fest som vår. Vi hade 700 sittande middagsgäster och Mässrestauranger levererade en utsökt trerätters middag. Hallen har en stor scen med bra lokaler runtomkring som loger för personal, artist och musiker och det är nära till toaletter och garderoben.

Hur blev festen?
– Allt flöt på väldigt smidigt. Vi är särskilt nöjda med ljud och ljus som fungerade perfekt! Det var andra året som vi arrangerade Guldklubbsfesten på Stockholmsmässan och det märks att de har erfarenhet av stora event. Som kund känner man ett lugn och en trygghet att jobba tillsammans. Det finns inget som inte går att lösa och det gillar man som kund, säger Rosita.


Vill du veta mer om Scania Guldklubbsfest kontakta Mats Grahn, Event Manager