Nicklas Östling och Carina Jogevik från Bestseller arrangören bakom Hjärntillskott Nicklas Östling och Carina Jogevik från Bestseller

”Personalen på mässan är helt fantastisk”

Richard Branson, Petter Stordalen, Hans Rosling, Monica Lewinsky – listan på högprofilerade talare på Hjärntillskotts föreläsningar kan göras lång. Bestseller arrangerar seminariedagen Hjärntillskott på Stockholmsmässan flera gånger per år och är väldigt nöjda med både lokal och personal.

- Flexibiliteten i lokalerna är en viktig faktor, berättar Nicklas Östling från Bestseller. Att det finns lokaler för så många olika storlekar på publik. Det känns tråkigt att behöva sitta 200 personer i en lokal för 2000 personer för att man trodde man skulle bli fler. Eller tvärtom om lokalen inte räcker till. Då kan man byta till en större utan att behöva tacka nej till gäster.

- Dessutom är personalen på Stockholmsmässan helt fantastisk, säger Carina Jogevik. Vi arrangerar Hjärntillskott i de tre största städerna i Sverige och jag vill inte trampa någon på tårna, men Stockholmsmässan ligger i topp på kundhantering. Alltid bra bemötande, vilket gör det roligt att komma dit vid arrangemangen.

Hjärntillskott är en föreläsningsserie på fyra seminarier per år som vänder sig till företagsledare och fokuserar på problem och lösningar som man kan stöta på när man driver företag. Det kan vara allt från entreprenörskap och försäljning till ledarskap och personlig utveckling.

Läs mer om Hjärntillskott