Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer i vår cookiepolicy »

Stockholmsmässan

Guldyra på Stockholmsmässan

Stämningen på Stockholmsmässan nådde kokpunkten när Sverige och Tommy Myllymäki tog hem segern i den prestigefulla kocktävlingen Bocuse d'Or - kock EM. Genomförandet av tävlingen var dessutom det bästa någonsin enligt den franska arrangören GL event.

– Det var fantastiskt att vi fick ansvaret för att anordna tävlingen, det är bland det största som hänt inom svensk gastronomi. Det har varit en lång resa med många inblandade. Vi fick till det och som kronan på verket går Tommy och vinner, berättar Fredrik Eriksson, tävlingsledare för svenska Bocuse d'Or Stockholm 2014, Gastronomi Sverige.

Bocuse d’Or Europe 2014 arrangerades samtidigt som GastroNord och Vinordic, norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök och snabbmat.

Se filmen från Bocuse d'Or Europe 2014