Arrangera ditt event på Stockholmsmässan

Lokaler för alla tillfällen

På Stockholmsmässan hittar du rätt lokal för varje tillfälle. Vi utgår från vad just ditt företag behöver. Vi vet att varje arrangemang är unikt och att ditt mål är bästa möjliga upplevelse för dina deltagare. 

Vi erbjuder 76 inspirerande lokaler som är flexibla och passar alla typer möten och events. På 70 000 kvm kan vi ta emot upp till 30 000 deltagare. Vi har alltid den senaste tekniken och samtliga mötesrum är utrustade med ljud- och ljusanläggning. Önskar du lösningar utöver det vanliga så ordnar vi det utan problem. WiFi ingår utan extra kostnad med en kapacitet och tillförlitlighet som är anpassad efter ditt antal gäster. Klicka här för att ladda ner Our Venue - hallskiss och kapacitet »

Stockholmsmässans är certifierad enligt ISO 20121 som första anläggning i Stockholm. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här »

Under samma tak hittar du även Mässrestauranger, vår samarbetspartner som vi är väldigt stolta över. De har många års gedigen erfarenhet av catering till välkända event, som exempelvis den årliga Nobelmiddagen på Stockholms Stadshus. Läs mer om mat och dryck på Stockholmsmässan »

 

Tony Robinson, VD för UKi Media & Events:

"Stockholmsmässan har utmärkta faciliteter"

Bilder, planlösningar och kapacitetstabeller

VILL DU VETA MER?

Vi berättar gärna mer om vilka möjligheter du har på Stockholmsmässan. Hör gärna av dig för en offert, boka en rundtur av våra lokaler eller om du har några andra frågor.

congress@stockholmsmassan.se

08-749 42 24

Stockholmsmässan är stolt medlem i