Black Paisley: musikvideoinspelning i Victoriahallen

Vilken stämning det blev när det svenska rockbandet Black Paisley spelade in sin nya musikvideo Without Us i Victoriahallen. Det finns inget bättre än att få se våra kunders genomföranden och resultat.

Victoriahallen har inga pelare och är lämplig för många typer av event, exempelvis fester och konserter – eller som i det här fallet en musikvideoinspening. Lokalen ligger i nära anslutning till huvudentrén och Entrétorget. Tack vare den höj- och sänkbara sluttande biosittningen kan lokalen enkelt göras om från konferenssal till eventhall. I Victoriahallen har vi en 18x5 m stor LED-skärm som du kan se i bakgrunden av musikvideon. I samarbete med Centas hjälper vi er att skräddarsy alla typer av digitala event.

Centralt beläget med mycket modern teknikutrustning och goda lastningsmöjligheter. Fantastiskt bemötande och service mindness från tekniker och personal. Proaktiva och lösningsorienterade, vilket borgade för ett mycket bra resultat. Ett underskattat alternativ för musikevent både med och utan publik i Stockholm. Rekommenderas varmt.” säger Eric Sandström på Shelter Music, som är mycket nöjda efter inspelningen.