Drive-in-bio med Stockholmsmässan och SF Anytime

Som vi har längtat efter att ses igen! Därför bjöd vi och SF Anytime in till drive-in-bio 18-20 september 2020. Storfilmerna som visades på Stockholmsmässans parkering var: A Star is Born, The Peanut Butter Falcon och LasseMajas Detektivbyrå: Tågrånarens hemlighet.

Stockholmsmässan har liksom alla större mötesarenor inte kunnat bedriva normal verksamhet sedan i mars, men vi längtar så efter våra besökare. Därför arrangerade vi tillsammans med SF Anytime för första gången en drive-in-bio på Stockholmsmässans stora parkering. 

– Vi är proffs på att anordna olika typer av stora event och mässor, och är väldigt sugna på att prova på denna för oss nya typ av event, nämligen drive-in-bio. Vi garanterar en coronasäker kulturupplevelse i storformat, sa Marta Jarzabek Hulthén, marknadsprojektchef på Stockholmsmässan i ett pressmeddelande som gick ut innan eventet.

– Vi är glada över detta samarbete med Stockholmsmässan. Att erbjuda kvalitetsfilm och popcorn i utomhusmiljö känns extra bra att göra i dessa tider och vi hoppas att det ska ge ett minne för livet, hälsade Jessie Ross Skärvad, Head of Marketing & Sales på SF Anytime i samma pressmeddelande. 

Eventet var otroligt lyckat och uppskattat av alla besökare. Vi hoppas på att kunna genomföra drive-in-bios hos oss framöver.