Entréhall på Stockholmsmässan

"Stockholmsmässan har utmärkta faciliteter"

Passenger Terminal Expo, världens ledande internationella flygplatskonferens och utställning, arrangerades i Stockholm och på Stockholmsmässan den 20-22 mars 2018. Tony Robinson, VD för UKi Media & Events, var mycket nöjd med resultatet och Stockholmsmässans service och faciliteter.

I  mars 2018 stod Stockholm som värdstad för Passenger Terminal Expo, världens ledande internationella flygplatskonferens och utställning. Mer än 7000 personer från 100 länder samlades på Stockholmsmässan för att få information, utbyta idéer och diskutera lösningar för framtida flygplatsutveckling. Förutom seminarier som berörde de allra flesta ämnena för flygplatser så kunde besökarna lära sig om de senaste innovationerna för ökad effektivitet, säkerhet och passagerarupplevelse vid den stora utställningen på 17 000 kvm och med 285 utställare.

"Rekord slogs på alla nivåer, och med en ny "all-time-high"..."

- Stockholmsmässan fungerade mycket bra för det här ledande branscheventet, säger Tony Robinson, VD för UKi Media & Events, arrangörerna av evenemanget. Rekord slogs på alla nivåer, med en ny "all-time-high" med 1 403 delegater, fler utställare än någonsin tidigare och över 7 000 besökare. Stockholmsmässan har utmärkta faciliteter för att vara värd för en delegat-tät händelse som denna, med utmärkta mässhallar och konferensfaciliteter.

Ta en rundtur i Stockholmsmässans utställningsytor och konferensrum »