Padel United Stockholmsmässan

Stockholmsmässan blir padelarena

Stockholmsmässan ställer om när mässorna tar paus och det blir padelbanor på Stockholmsmässan. Vi planerar för 22 padelbanor och planen var initialt att öppna den 15 januari men öppnandet har skjutits på framtiden och så snart datum för öppnande är klart meddelas detta.

Stockholmsmässan blir en av de större padelanläggningarna i Stockholm och satsningen är ett samarbete mellan Padel United och mässan. Idag driver Padel United padelbanor i Rosersberg, Västerhaninge, Flemingsberg och Göteborg. 

- Satsningen på padelbanor är i linje med mässans arbete med att ställa om verksamheten och fylla våra lokaler med bra och säkra aktiviteter fram tills dess att vi kan öppna upp och börja arrangera mässor och större möten i vår anläggning. Vi är glada över samarbetet med Padel United och vi ser fram emot att utmana dem i en padelturnering, berättar Christian Clemens, vd Stockholmsmässan

- Vi är väldigt stolta över att ha fått förtroendet. Stockholmsmässan har länge varit en dröm för oss, så det känns fantastiskt att nu äntligen kunna genomföra den här satsningen som vi tror kommer uppskattas av alla padelbitna i Stockholm, säger Rikard Hellqvist, medgrundare, Padel United. 

Intresset för padel är stort och det är en av de snabbast växande sporterna i Sverige. Nu ställer mässan om och blir Padel United Stockholmsmässan med 11 0000 kvadratmeter som tas i bruk när totalt 22 padelbanor öppnas upp. Efterfrågan på banor i hela Stockholmsregionen är enorm, med svårigheter att hitta bokningsbara tider. I och med satsningen på padelbanor på Stockholmsmässan kommer det bli ytterligare 396 bokningsbara timmar varje dygn. Det finns drygt idag ca 2 000 banor varav cirka 300 i Stockholmsregionen och sporten beräknas ha runt 500 000 utövare i Sverige och intresset bara växer.

Fakta om Padel United Stockholmsmässan

- 22 banor varav en singelbana
- Öppettider varje dag kl 06:00-00:00
- Banor bokas via matchi.se
- 11 000 kvadratmeter blir padelarena 
- Butik med uthyrning av padelrack samt enklare försäljning finns vid entrén
- Ingång sker via Östra entrén med parkeringsmöjligheter utomhus