Mat och dryck i världsklass

Mat och dryck i världsklass

Hos oss kan du vara säker på att bli serverad mat och dryck av högsta klass i våra tio olika restauranger. Med stor rutin och skicklighet serverar vi tiotusentals gäster samtidigt under våra stora kongresser. Vi kan dessutom stoltsera med att vår restauratör ansvarar för Sveriges mest prestigefulla måltid - Nobelmiddagen i Stockholms stadshus.

Bankett, à la carte eller fast food. På Stockholmsmässan har du möjlighet att äta just den mat du önskar - på det sätt du önskar. Och vet du inte riktigt hur - så gör vi det! Här kan du ställa till med exklusiv fest eller bjuda på catering i din monter för några specifikt utvalda. Du kan känna dig trygg i vår kapacitet i att ta hand om många gäster samtidigt.

Eget konditori
Vår restauratör Mässrestauranger är ett familjeföretag i tredje generationen som förutom att ha hand om 10 restauranger och extracaféer under de stora mässorna, också driver eget konditori och har gett ut en egen bakbok.

Ekologisk och rättvisemärkt kaffe
Inte nog med att du bjuds på hembakat under din vistelse, Mässrestauranger serverar bara ekologiskt och rättvisemärkt kaffe och te, använder endast kravmärkt mjölk och är noga med att använda närproducerad mat i så stor utsträckning som möjligt.

Hållbarhet på Mässrestauranger
Alla restaurangerna i kedjan arbetar aktivt med hållbarhetsfrågorna och är antingen Svanenmärkta eller KRAV-certifierade. Det engångsmaterial som används är två tredjedelar återvinningsbart och komposterbart. Matrester, brännbart avfall och plast separeras var för sig. Mässrestaurangers VD Maria Stridh är en av grundarna till nätverket Hållbara Restauranger som fungerar som ett kunskapsnätverk för restauranger som vill arbeta mer hållbart. Maria fick år 2019 priset som Årets Hållbara Eldsjäl. 

Läs mer om Mässrestauranger här