Pressmeddelande

Hem, Villa & Bostadsrätt blir Bo & Bygg

Nu tar Nordens största mässa för boendet klivet in i framtiden och byter namn från Hem, Villa & Bostadsrätt till Bo & Bygg, som bättre speglar innehållet och förenklar namnet. – Boendet är i fokus. Vi bygger för att kunna bo. Mässan är till för alla som är på väg in i ett boende, eller på väg att förändra sitt boende, förklarar Göran Ekberg, projektchef för Bo & Bygg på Stockholmsmässan.

Nu är det dags för Nordens största boendemässa ­att förnyas och moderniseras. Bo & Bygg bygger vidare på samma grund och tar klivet in i framtiden.

– Boendet handlar om livskvalitet. Boendet berättar vem du är. Du förändras med tiden, så även ditt boende. På Bo & Bygg får du verkligen chansen att börja planera ditt nya boende. En chans till förändring. Kanske en chans att börja om. Här läggs grunden till drömhemmet, säger projektchef Göran Ekberg och lägger till:

– Även om man inte har ett stort boendeprojekt är Bo & Bygg ett ställe att återkomma till varje år. Det handlar om livskvalitet i boende, att vi förmedlar kompetens, inspiration och passion. Boende är en fråga om livsstil och detta ska vi tillsammans med branschen och våra samarbetspartner se till att förverkliga.

Några utställarröster om namnbytet:

Helena Sundström, marknadschef på Villa Varm, är en av mässans trogna utställare som ser positivt på namnbytet:
– Jag tycker det är jättebra att man förenklar namnet och tror att det kan hjälpa till att nå ut bättre och väcker nyfikenhet.

Therese Feher, marknadsansvarig för Bra Hus, tror att namnet bidrar till en positiv förändring:
– Det nya namnet binder samman bättre och blir lättare för alla utställare att samlas under. Det är bra att mässan utvecklas.

Bo & Bygg

Bo & Bygg, med underrubriken ”Från husgrund till drömhem”, är det nya namnet på Hem, Villa & Bostadsrätt – Nordens största boendemässa.

På Bo & Bygg får alla boendeformer plats – det egna huset såväl som bostadsrätten. Här skapar vi framtidens inspiration för inredning, utemiljö, ny teknik och mycket annat.

Bo & Bygg äger rum den 10 -13 oktober 2019 på Stockholmsmässan i Älvsjö.

För mer information, www.boochbygg.se eller kontakta:
Göran Ekberg, projektchef Bo & Bygg, goran.ekberg@stockholmsmassan.se, 08-749 43 06
Carolina Ekman, pressansvarig, carolina.ekman@stockholmsmassan.se, 070-789 41 35
Pär Jonasson, pressansvarig, par.jonasson@stockholmsmassan.se, 070-486 90 34