Pressmeddelande

Dohrns Exhibitions & Events blir ny partner till Stockholmsmässan

Nu är det klart Dohrns Exhibitions & Events blir ny partner till Stockholmsmässan. Det är en långsiktig satsning för att kunna matcha kundernas efterfrågan på specialbyggnationer och att kunna göra ännu fler anpassade event – och monterbyggnationer för våra kunder.

– Designade erbjudanden kräver och förtjänar rådgivning och stöttning av kunniga specialister. Dohrns blir således ett extra bollplank för Stockholmsmässans säljare och tillsammans ökar vi möjligheten att hitta lösningar som kunderna efterfrågar, säger Rikard Skärebo, produktionschef på Stockholmsmässan.

Dohrns har en lång erfarenhet av att producera events runt om i Sverige och i världen. Företaget har ett internationellt nätverk genom OSPI, OCTANORM Service Partner International. Genom åren har de kammat hem priser i flertalet branschtävlingar för sin design och produktion, nu senast ett silver i World Exhibitions Stand Awards 2020. Dohrns har tidigare producerat montrar på Stockholmsmässan och bedriver sin verksamhet på Liljeholmen, Stockholm. Några av de event som Dohrns levererat specialbyggnationer till är alpina VM i Åre 2019, Eurovision Song Contest och Stockholm Open.

– Vi är glada och stolta över att få vara en del av Stockholmsmässan. Vi ser fram emot att kunna bidra med vår unika och mångåriga erfarenhet från specialanpassade byggnationer till mässor och events. Jag är säker på att vår breda kompetens och kapacitet kommer att vara till nytta för Stockholmsmässan och deras kunder, säger Stefan Dohrn, vd Dohrns Exhibitions & Events. Vi har genom åren producerat många montrar på Stockholmsmässan, så vi känner oss trygga i lokalerna och i vår nya roll som partner. Dessutom är vi ju nästan grannar, vilket såklart underlättar samarbetet.

Stockholmsmässan är en fullserviceanläggning som finns nära till hands för kunden under hela eventet och leveransorganisationen bygger på en kombination av egna och externa resurser. Det nya partneravtalet innebär att Stockholmsmässan har ännu en partner i gruppen av omsorgsfullt utvalda företag som hjälper Stockholmsmässan att leverera kringtjänster till både egna och externa events, mässor och montrar. Tillsammans med sina externa partners har Stockholmsmässan lång och specifik erfarenhet av att planera och producera mässor, möten och events.

– I dessa utmanande tider känns det tryggt att Stockholmsmässan kan fortsätta att erbjuda våra kunder byggnationer av specialdesignade montrar och event, nu tillsammans med Dohrns vilket vi är mycket glada över, avslutar Rikard Skärebo.

Fakta om Dohrns Exhibitions & Events
Dohrns är ett familjeföretag som bedriver sin verksamhet i egna lokaler på Liljeholmen, Stockholm. De erbjuder helhetslösningar inom monter- och eventproduktion. De har ett eget team av projektledare, designers, monterproducenter, grafiker och logistiker. Deras kunder är verksamma i alla möjliga branscher, stora som små företag och de arbetar även med eventbyråer. Företaget firar i år 95 år. https://dohrns.se/

För mer info kontakta:
Rikard Skärebo, produktionschef Stockholmsmässan, rikard.skarebo@stockholmsmassan.se,
08-749 41 75
Stefan Dohrn, vd Dohrns Exhibitions & Events, stefan@dohrns.se, 076-526 58 01