Våra presstjänster

 • Presscenter

  Välkommen till Stockholmsmässans presscenter

  Här hämtar du din ackreditering och här kan du som journalist sitta och arbeta i lugn och ro, göra intervjuer och träffa kollegor över en kopp kaffe.

  Presscenter ligger en trappa upp vid huvudentrén. Lokalerna är utrustade med trådlös uppkoppling, datorer, skrivare och kopiator. Här finns också tre intervjurum som du som journalist kan boka om du önskar göra en intervju. I presscenter finns pressmaterial från utställare och arrangörer och i förekommande fall schema för pressprogram.

  Vill du ha våra pressmeddelanden, följ oss på Mynewsdesk.

  Kontakta oss: 

  press@stockholmsmassan.se

   

  Presscenters telefonnummer under pågående mässa:
  08-749 42 87

  Varmt välkommen till vårt presscenter!

 • Stockholmsmässans logotyp

  Stockholmsmässan_logo

  Fakta Stockholmsmässans logotyp

  Färg: PMS 158, CMYK 0-65-100-0
  Typsnitt: Akzidenz Grotesk

  Symbolen
  Symbolen visar Stockholm stads vapen tre kronor, vapnet för staden som blev huvudstaden för de tre rikena Västergötland, Östergötland och Svealand. Den visar även tre stiliserade flaggstänger, flaggstänger som står välkomnande utanför vår entré. Det går även att läsa in ett gement "m" i flaggstängerna. Tillsammans bildar de vårt namn. Tre kronor för Stockholm och "m" för mässan, Stockholmsmässan.

  Ladda ner Stockholmsmässans logotyp
  Vår logotyp hittar du i vår bildbank. För att komma till bildbanken klicka på nedanstående länk:
   
  Gå till Bildbanken »

 • Pressackreditering

  För att arbeta på våra mässor behöver du ackreditera dig. 
  Ansök om ackreditering här. (Använd Firefox eller Chrome)

  Ansökning om pressackreditering ska helst göras i förväg. Du måste registrera ett konto på ackrediteringslänken ovan. Samma konto används sedan vid dina nästkommande ansökningar till Stockholmsmässans event. Om din ansökan blir godkänd får du en QR-kod till den angivna mailadressen som du antingen skriver ut eller sparar i telefonen för att scanna på plats i Stockholmsmässans presscenter. Då får du ditt presskort och eventuellt parkeringstillstånd utskrivet. Vi kan dessvärre inte skicka ut presskort och parkeringstillstånd i förväg.

  Har du problem med att ackreditera dig prova gärna med en annan browser, du kan också kontakta oss på press@stockholmsmassan.se

  Vil du ackreditera dig till något event i våra lokaler som inte arrangeras av Stockholmsmässan hänvisar vi till respektive arrangör.

  Riktlinjer för pressackreditering hos Stockholmsmässan

  Du som är anställd eller frilans med i huvudsak journalistiska arbetsuppgifter kan ackreditera dig till Stockholmsmässans mässor och övriga event. Detta gäller även dig som är fotograf eller har ett stort antal följare i sociala medier. För dig som har blogg, instagram-konto, youtube-kanal eller webbplats, meddela oss namnet på din kanal samt antalet följare när du ansöker om pressackreditering.

  Ackrediteringen är personlig och gäller inte för annonsförsäljare, PR-konsulter eller liknande.

  Kontakta oss: 
  press@stockholmsmassan.se