Eventservice produkter och tjänster

Eventservice

Stockholmsmässans Eventservice är din hjälpande hand och finns här för dig innan, under och efter ditt event. Vi tar dig från vision till verklighet. Vi erbjuder nyskapande och hållbara lösningar av hög kvalitet som även är klimatsmarta, så vi kan värna om miljön. Vi erbjuder dig en pålitlig service baserad på lång erfarenhet och expertis.

Event Planner

Event Planner är vårt digitala verktyg för utställare som har bokat plats och ska ställa ut på Stockholmsmässan. Här har vi samlat all relevant information inför eventet med checklistor, monteröversikt, aktiviteter och praktisk information. Via Event Planner gör du alla dina beställningar och ansökningar. Du kan också via systemet skicka ut inbjudningar till kunder, marknadsföra dig på vår webbplats och mycket mer. Läs mer »

Praktisk information

Praktisk information till dig som ska ställa ut på Stockholmsmässan. Samlat på denna sida finner du den information du kan tänkas behöva inför ditt deltagande. Ta del av våra allmänna villkor, hallinformation, arbetsmiljöansvar, generella regler och vilken service vi har när du är hos oss på Stockholmsmässan. Läs mer »

Produkter & tjänster

Stockholmsmässans Eventservice är din hjälpande hand och finns här för dig innan, under och efter eventet. Vi erbjuder nyskapande, klimatsmarta och hållbara lösningar av hög kvalitet. Med lång erfarenhet och expertis kan vi ta dig från vision till verklighet. Läs mer om våra produkter & tjänster »

Vill du veta mer vad vi kan göra för dig?

Vi på Eventservice finns här för dig. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med när det kommer till monterdesign.

eventservice@stockholmsmassan.se
08-749 44 44