Eventservice produkter och tjänster

Eventservice

Stockholmsmässans Eventservice är din hjälpande hand och finns här för dig innan, under och efter ditt event. Vi tar dig från vision till verklighet. Vi erbjuder nyskapande och hållbara lösningar av hög kvalitet som även är klimatsmarta, så vi kan värna om miljön. Vi erbjuder dig en pålitlig service baserad på lång erfarenhet och expertis.

Utställarportalen

I utställarportalen finns all information inför ditt event. Få hjälp i planeringen med vår smidiga att-göra-lista och få bra överblick med monteröversikten. Tillsammans skall vi skapa de bästa förutsättningarna för att du skall få en lyckad mässa. I utställarportalen gör du smidigt och enkelt alla dina beställningar och ansökningar på ett ställe. Du kan också skicka ut inbjudningar och marknadsföra dig för potentiella kunder och mycket mer. Läs mer »

Praktisk information

Praktisk information till dig som ska ställa ut på Stockholmsmässan. Samlat på denna sida finner du den information du kan tänkas behöva inför ditt deltagande. Ta del av våra allmänna villkor, hallinformation, arbetsmiljöansvar, generella regler och vilken service vi har när du är hos oss på Stockholmsmässan. Läs mer »

Produkter & tjänster

Stockholmsmässans Eventservice är din hjälpande hand och finns här för dig innan, under och efter eventet. Vi erbjuder nyskapande, klimatsmarta och hållbara lösningar av hög kvalitet. Med lång erfarenhet och expertis kan vi ta dig från vision till verklighet. Läs mer om våra produkter & tjänster »

Vill du veta mer vad vi kan göra för dig?

Vi på Eventservice finns här för dig. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med när det kommer till monterdesign.

eventservice@stockholmsmassan.se
08-749 44 44