Mat och dryck i världsklass

Mat och dryck i världsklass

Hos oss kan du vara säker på att bli serverad mat och dryck av högsta klass i våra tio olika restauranger. Med stor rutin och skicklighet serverar vi tiotusentals gäster samtidigt under våra stora kongresser. Vi kan dessutom stoltsera med att vår restauratör ansvarar för Sveriges mest prestigefulla måltid - Nobelmiddagen i Stockholms stadshus.

Bankett, à la carte eller fast food. På Stockholmsmässan har du möjlighet att äta just den mat du önskar - på det sätt du önskar. Och vet du inte riktigt hur - så gör vi det! Här kan du ställa till med exklusiv fest eller bjuda på catering i din monter för några specifikt utvalda. Du kan känna dig trygg i vår kapacitet i att ta hand om många gäster samtidigt.

Eget konditori
Vår restauratör Mässrestauranger är ett familjeföretag i tredje generationen som förutom att ratta 10 restauranger och extracaféer unde rde stora mässorna, också driver eget konditori och har gett ut en egen bakbok.

Inte nog med att du bjuds på hembakt under din vistelse, Mässrestauranger serverar bara ekologiskt och rättvisemärkt kaffe och te, använder endast kravmärkt mjölk och är noga med att använda närproducerad mat i så stor utsträckning som möjligt.

Sedan en tid tillbaka är hela verksamheten för mat och dryck Svanenmärkt. Det engångsmaterial som används är två tredjedelar återvinningsbart och komposterbart. Matrester, brännbart avfall och plast separeras var för sig.

Kort sagt, vi är lika flitiga som våra bin - som numera bor i fem orange lådor uppe på vårt tak. Bina ger oss många kilo garanterat närproducerad honung varje år och hjälper vårt närområde att bevara sin biologiska mångfald.

Läs mer om Mat och dryck här