Stockholmsmässan arrangör

Stockholmsmässan

Nordens största anläggning för mässor, konferenser och event

På Stockholmsmässan erbjuder vi allt du behöver för att lyckas med ditt event. Här hittar du lokaler för alla typer av mässor, konferenser, event, möten och fest. Du samarbetar med ett erfaret team av engagerade projektledare, tekniker, designers och produktionsteam. Vi ser till att allt går enkelt och smidigt – från ett första uppstartsmöte till genomförande och uppföljning.

Som experter inom vårt område erbjuder vi personlig service av högsta kvalité. Med över 75 års erfarenhet och med den senaste tekniken har vi genomfört tusentals event. 

Unika möteslokaler

Vetenskaplig kongress, företagskonferens, kick-off eller jubileumsfest? Stockholmsmässan erbjuder lokaler och förutsättningar för att skapa rätt miljö och stämning för ditt event.

Utforska våra lokaler »

Vi tar hand om helheten

Oavsett om du arrangerar ditt event i Stockholmsmässans lokaler eller på en annan ort, kan vi leverera produkter och tjänster till ditt event.

Vad kan vi göra för dig »

Hållbara möten

Stockholmsmässans är certifierad enligt ISO 20121 som första anläggning i Stockholm. Vårt hållbarhetsarbete bedrivs utifrån tre fokusområden: Sustainable Community, Sustainable Environment och Sustainable Innovation.

Lär känna dem här »

Nöjda arrangörer

"En av de bästa anläggningarna i Europa" - Bärbel Magdalena Niedenhof, EASD

Här hittar du fler referenser »

Destination Stockholm

Stockholm är rankad som en av de mest populära mötesdestinationerna i världen enligt International Congress & Convention Association (ICCA). Stockholmsmässan ligger endast 9 minuter med pendeltåg från Stockholm City.

Läs mer på Visit Stockholm »

Stockholmsmässan Digital Meetings

Vi ser till att alla kan delta utan att fysiskt närvara. En sömlös mötesupplevelse mellan den virtuella världen och vår.

Läs mer »

VILL DU VETA MER?

Vi berättar gärna mer om vilka möjligheter du har på Stockholmsmässan. Hör gärna av dig för en offert, boka en rundtur av våra lokaler eller om du har några andra frågor.

congress@stockholmsmassan.se

08-749 42 24